Pozovite nas: 011 328 40 61

Besplatna dostava za kupovine preko 10.000 RSD

Povraćaj sredstava

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

 

Kontaktirajte nas pozivanjem na kontakt telefon: 011 / 328 40 61 ili nam pošaljite imejl na adresu: online@29hills.com sa sledećim podacima: broj fiskalnog računa/otpremnice, Vaš JMBG (opciono), broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na imejl adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, nakon utvrđenog razloga povraćaja novca Topex Trade d.o.o. je u obavezi da povraćaj izvrši putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ako je poručena roba plaćena pouzećem, kupac je u obavezi da dostavi račun na koji će mu novac biti uplaćen.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa prodavcem u onlajn prodavnici nemojte slati na adrese koje su navedene na fiskalnom računu/otpremnici. Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.