Pozovite nas: 011 328 40 61

Besplatna dostava za kupovine preko 10.000 RSD

Uslovi isporuke

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

 

 

Rok isporuke

Nakon obrade porudžbine bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem imejla. Rok isporuke je 3-5 radnih dana.
 

Preuzimanje pošiljke

Kurir Post Expressa pošiljke za isporuku donosi na adresu navedenu na porudžbenici na vebsajtu www.29hills.com po važećim pravilima Post express službe, danas za sutra do 12h ili 19h svakog radnog dana . Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je i proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj 011/328 40 61 ili putem imejla: online@29hills.com. Ukoliko je pošiljka u redu, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, u poštanskom sandučetu ostavlja Vam poziv da paket preuzmete u naznačenoj pošti u narednih 5 dana, počevši od sutrašnjeg dana.
 

Troškovi dostave

Dostava za porudžbine čija je ukupna vrednost preko 10.000,00 dinara je besplatna. Za porudžbine čija je ukupna vrednost do 10.000,00 dinara troškovi dostave su po važećem cenovniku Post express službe, u zavisnosti od težine pošiljke i vremena isporuke.

Zamenu poručenog artikla moguće je izvršiti i lično u maloprodajnom objektu 29hills u Zmaj Jovinoj 18 u Beogradu. U tom slučaju zamena je besplatna.

U slučaju zamene poručenog artikla koju organizuju operateri kontakt centra preko kurirske službe, troškove preuzimanja proizvoda koji se menja i dostave zamenskog artikla snosi kupac po važećoj ceni Post express službe. PDV je uračunat u cenu troškova dostave.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.